Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Můj první marcipánový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 820 kJ /
3 303 kcal
Bílkoviny77,87 g
– z toho živočišné bílkoviny43,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,46 g
Tuky75,63 g
– nasycené12,98 g
– nenasycené45,43 g
–– mononenasycené17,21 g
–– polynenasycené28,22 g
––– omega 34,00 g
Vláknina25,20 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 575 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy565,16 g
– cukry358,82 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
180 g 180 g krupicového cukru Cukr bílý 180 g
2 lžíce 2 lžíce horké vody Voda 36 ml
220 g 220 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 220 g
200 g 200 g nastrouhaných jablek na hrubší nudličky Jablko čerstvé 200 g
50 g 50 g strouhaných ořechů nebo mandlí Vlašské ořechy 50 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
500 g 500 g jahod Jahody čerstvé 500 g
1 1 vanilkový puding Puding v prášku 40 g
5 lžic 5 lžic moučkového cukru Cukr bílý 125 g
1 1 a 1/2 másla Máslo kravské 1 g
Mandlová hmota na potažení - marcipán Marcipán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.