Nutriční hodnoty (Vejce Benedikt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 641 kJ / 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 9,16 g |
– nasycené | 2,35 g |
– nenasycené | 4,54 g |
–– mononenasycené | 3,36 g |
–– polynenasycené | 1,18 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 444 mg |
Sůl | 1,01 g |
Sacharidy | 1,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 plátky 2 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 40 g |
1 1 houska | Houska pšeničná | |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |