Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vejce Benedikt)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie641 kJ /
153 kcal
Bílkoviny16,68 g
– z toho živočišné bílkoviny16,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky9,16 g
– nasycené2,35 g
– nenasycené4,54 g
–– mononenasycené3,36 g
–– polynenasycené1,18 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 444 mg
Sůl1,01 g
Sacharidy1,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 plátky 2 plátky šunky Šunka vepřová vařená 40 g
1 1 houska Houska pšeničná
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.