Nutriční hodnoty (Brokolice zapečená s mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 235 kJ / 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,08 g |
Tuky | 39,43 g |
– nasycené | 19,02 g |
– nenasycené | 15,33 g |
–– mononenasycené | 12,23 g |
–– polynenasycené | 3,10 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 29,60 g |
Cholesterol | 598 mg |
Sodík | 1,76 g |
Sůl | 4,17 g |
Sacharidy | 34,20 g |
– cukry | 14,40 g |
––– laktóza | 1,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
300 g 300 g mletého masa(vepřové je šťavnatější) | ||
200 200 g loupaných rajčat z konzervy | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
50 - 100 g 50 - 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 75 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 hustá zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
trošku trošku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
kousek kousek másla na vymazání pekáčku | Máslo kravské | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
pepř | Pepř černý | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl (opatrně) | Sůl mořská | |
Niva je slaná | Niva 50% t. v s. |