Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené halušky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 015 kJ /
2 633 kcal
Bílkoviny156,40 g
– z toho živočišné bílkoviny128,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,00 g
Tuky118,70 g
– nasycené40,75 g
– nenasycené62,09 g
–– mononenasycené48,63 g
–– polynenasycené13,46 g
––– omega 31,36 g
Vláknina14,80 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 2,65 g
Sůl6,30 g
Sacharidy227,30 g
– cukry21,00 g
––– laktóza13,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 dkg 20 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
40 dkg 40 dkg brambor (uvařených nebo syrových) Brambor zimní 400 g
špetku špetku soli Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/4 kg 1/4 kg mletého masa Vepřový ořez 250 g
sůl Sůl mořská
špetka špetka římského kmínu Římský kmín mletý
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
20 dkg 20 dkg strouhaného tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.