Nutriční hodnoty (Zapečené halušky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 015 kJ / 2 633 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 128,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,00 g |
Tuky | 118,70 g |
– nasycené | 40,75 g |
– nenasycené | 62,09 g |
–– mononenasycené | 48,63 g |
–– polynenasycené | 13,46 g |
––– omega 3 | 1,36 g |
Vláknina | 14,80 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 2,65 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 227,30 g |
– cukry | 21,00 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 dkg 20 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
40 dkg 40 dkg brambor (uvařených nebo syrových) | Brambor zimní | 400 g |
špetku špetku soli | Sůl mořská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/4 kg 1/4 kg mletého masa | Vepřový ořez | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
špetka špetka římského kmínu | Římský kmín mletý | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
20 dkg 20 dkg strouhaného tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |