Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pampeliškový bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 693 kJ /
883 kcal
Bílkoviny40,62 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,90 g
Tuky57,29 g
– nasycené9,08 g
– nenasycené37,78 g
–– mononenasycené28,06 g
–– polynenasycené9,72 g
––– omega 32,24 g
Vláknina6,10 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 593 mg
Sůl1,29 g
Sacharidy48,10 g
– cukry2,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 brambor Brambor zimní 250 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 hrsti 2 hrsti pampeliškových listů Jitrocel list
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce octu Ocet lihový 15 ml
50 ml 50 ml vlažné vody (podle potřeby) Voda 50 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.