Nutriční hodnoty (Pampeliškový bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 693 kJ / 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,90 g |
Tuky | 57,29 g |
– nasycené | 9,08 g |
– nenasycené | 37,78 g |
–– mononenasycené | 28,06 g |
–– polynenasycené | 9,72 g |
––– omega 3 | 2,24 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 593 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 48,10 g |
– cukry | 2,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 hrsti 2 hrsti pampeliškových listů | Jitrocel list | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce octu | Ocet lihový | 15 ml |
50 ml 50 ml vlažné vody (podle potřeby) | Voda | 50 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |