Nutriční hodnoty (Brokolicovo-celerové placky s jarní cibulkou a rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 636 kJ / 630 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,05 g |
Tuky | 17,19 g |
– nasycené | 4,14 g |
– nenasycené | 8,20 g |
–– mononenasycené | 5,83 g |
–– polynenasycené | 2,37 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 24,29 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 380 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 65,30 g |
– cukry | 11,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g brokolice | Brokolice čerstvá | 400 g |
150 g 150 g celeru | Celer bulva čerstvá | 150 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
4 pl 4 pl uvařené rýže | Rýže bílá | 60 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej na smažení | Olej řepkový |