Nutriční hodnoty (Bavlněná polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 201 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,30 g |
Tuky | 57,78 g |
– nasycené | 30,37 g |
– nenasycené | 21,83 g |
–– mononenasycené | 16,30 g |
–– polynenasycené | 5,53 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 0,99 g |
Cholesterol | 618 mg |
Sodík | 246 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 31,32 g |
– cukry | 3,16 g |
––– laktóza | 2,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l hovězího vývaru (nebo kuřecího) | Vývar hovězí | 1000 ml |
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
2 plátky 2 plátky Lopenické slaniny | Špek | |
100 g 100 g smetany 33% (1/2 malého kelímku) | Smetana kravská sladká 35% | 100 ml |
2 2 syrová vejce | Vejce slepičí | 140 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá |