Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bavlněná polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 201 kJ /
765 kcal
Bílkoviny29,43 g
– z toho živočišné bílkoviny26,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,30 g
Tuky57,78 g
– nasycené30,37 g
– nenasycené21,83 g
–– mononenasycené16,30 g
–– polynenasycené5,53 g
––– omega 30,69 g
Vláknina0,99 g
Cholesterol 618 mg
Sodík 246 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy31,32 g
– cukry3,16 g
––– laktóza2,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l hovězího vývaru (nebo kuřecího) Vývar hovězí 1000 ml
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g
2 plátky 2 plátky Lopenické slaniny Špek
100 g 100 g smetany 33% (1/2 malého kelímku) Smetana kravská sladká 35% 100 ml
2 2 syrová vejce Vejce slepičí 140 g
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.