Nutriční hodnoty (Putimská vepřová pečeně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 565 kJ / 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 16,75 g |
– nasycené | 2,33 g |
– nenasycené | 12,29 g |
–– mononenasycené | 9,03 g |
–– polynenasycené | 3,26 g |
––– omega 3 | 0,87 g |
Vláknina | 2,60 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 12,10 g |
– cukry | 10,23 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 200 g |
10 g 10 g oleje | Olej řepkový | 10 ml |
100 g 100 g jablek | Jablko čerstvé | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
šalvěj (nebo bobkový list) | Šalvěj čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |