Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky s játry a brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 499 kJ / 1 792 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 176,17 g |
– nasycené | 97,02 g |
– nenasycené | 74,50 g |
–– mononenasycené | 65,29 g |
–– polynenasycené | 9,21 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 4,36 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 200 g |
brusinkový kompot | Brusinky zavařené | |
4 kuličky 4 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
4 kuličky 4 kuličky pepře | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |