Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky s játry a brusinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 499 kJ /
1 792 kcal
Bílkoviny38,78 g
– z toho živočišné bílkoviny37,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky176,17 g
– nasycené97,02 g
– nenasycené74,50 g
–– mononenasycené65,29 g
–– polynenasycené9,21 g
––– omega 30,40 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 1,75 g
Sůl4,36 g
Sacharidy12,00 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
200 g 200 g kuřecích jater Játra kuřecí 200 g
brusinkový kompot Brusinky zavařené
4 kuličky 4 kuličky jalovce Jalovec sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
4 kuličky 4 kuličky pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.