Nutriční hodnoty (Babiččin domácí šormajzl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 13 729 kJ / 3 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,51 g |
Tuky | 210,42 g |
– nasycené | 85,48 g |
– nenasycené | 116,31 g |
–– mononenasycené | 91,52 g |
–– polynenasycené | 24,79 g |
––– omega 3 | 2,25 g |
Vláknina | 97,73 g |
Cholesterol | 181 mg |
Sodík | 879 mg |
Sůl | 1,97 g |
Sacharidy | 218,81 g |
– cukry | 17,16 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g červených fazolí | Fazole červená ledvina | 200 g |
200 g 200 g velkých krup | Kroupy ječné | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/4 1/4 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
200 g 200 g vepřových škvarků | Škvarky | 200 g |
pažitka nebo jarní cibulka | Pažitka čerstvá |