Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníková buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 096 kJ /
4 564 kcal
Bílkoviny105,32 g
– z toho živočišné bílkoviny30,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny75,21 g
Tuky88,25 g
– nasycené23,89 g
– nenasycené56,40 g
–– mononenasycené37,85 g
–– polynenasycené18,55 g
––– omega 31,09 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 541 mg
Sodík 491 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy825,90 g
– cukry289,95 g
––– laktóza18,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku vody Voda 375 ml
1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 375 ml
100 g 100 g tuku Margarín 100 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 750 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
kypřící prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.