Nutriční hodnoty (Perníková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 096 kJ / 4 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 75,21 g |
Tuky | 88,25 g |
– nasycené | 23,89 g |
– nenasycené | 56,40 g |
–– mononenasycené | 37,85 g |
–– polynenasycené | 18,55 g |
––– omega 3 | 1,09 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 541 mg |
Sodík | 491 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 825,90 g |
– cukry | 289,95 g |
––– laktóza | 18,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 hrnku 1,5 hrnku vody | Voda | 375 ml |
1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 375 ml |
100 g 100 g tuku | Margarín | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
kypřící prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů |