Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Prvomájové provensálské kuře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 490 kJ /
356 kcal
Bílkoviny13,62 g
– z toho živočišné bílkoviny11,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,82 g
Tuky26,22 g
– nasycené14,18 g
– nenasycené11,38 g
–– mononenasycené5,03 g
–– polynenasycené6,36 g
––– omega 30,11 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 106 mg
Sodík 898 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy15,30 g
– cukry8,28 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kuřecí maso (na menší kusy - mám 4 stehna, každé na 2 části) Kuře prso
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
100 g 100 g drůbežího salámu (se sýrem) Měkký salám 100 g
celé balení balení (250 g) cherry rajčátek Rajčata cherry
100 ml 100 ml 30% smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
kuřecí vývar Vývar kuřecí
provensálské bylinky Provensálské koření
sojová omáčka Sójová omáčka Tamari
pepř Pepř černý
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.