Nutriční hodnoty (Čočkové ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 4 638 kJ / 1 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 66,44 g |
Tuky | 5,91 g |
– nasycené | 0,97 g |
– nenasycené | 4,72 g |
–– mononenasycené | 1,34 g |
–– polynenasycené | 3,38 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 60,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 150,53 g |
– cukry | 26,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g čočky | Čočka hnědá neloupaná | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 klobása | Klobása | |
70 g 70 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 70 g |
1/2 1/2 cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
125 ml 125 ml bílého vína | Víno bílé suché | 125 ml |
vývar dle potřeby | Vývar masový | |
balzamikový ocet | Ocet balsamikový bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |