Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čočkové ragú)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie4 638 kJ /
1 109 kcal
Bílkoviny66,44 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny66,44 g
Tuky5,91 g
– nasycené0,97 g
– nenasycené4,72 g
–– mononenasycené1,34 g
–– polynenasycené3,38 g
––– omega 30,01 g
Vláknina60,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 128 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy150,53 g
– cukry26,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g čočky Čočka hnědá neloupaná 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 1 klobása Klobása
70 g 70 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 70 g
1/2 1/2 cukety Cuketa čerstvá 50 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
čerstvá petrželka Petržel nať čerstvá
125 ml 125 ml bílého vína Víno bílé suché 125 ml
vývar dle potřeby Vývar masový
balzamikový ocet Ocet balsamikový bílý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.