Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cibulovo-brokolicový krém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 011 kJ /
481 kcal
Bílkoviny24,95 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,95 g
Tuky1,92 g
– nasycené0,39 g
– nenasycené1,09 g
–– mononenasycené0,17 g
–– polynenasycené0,92 g
––– omega 30,00 g
Vláknina31,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 77 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy39,00 g
– cukry20,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brokolice Brokolice čerstvá 500 g
2-3 2-3 velké cibule Cibule čerstvá 175 g
plátek plátek másla 2 cm široký Máslo kravské
1 l 1 l vařící vody Voda 1000 ml
2,5 dl 2,5 dl bílého vína Víno bílé suché 250 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
krutonky z opečených topinek Krutony
2 2 polévkové lžíce nakrájené nati z lahůdkové cibulky Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.