Nutriční hodnoty (Cibulovo-brokolicový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 011 kJ / 481 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,95 g |
Tuky | 1,92 g |
– nasycené | 0,39 g |
– nenasycené | 1,09 g |
–– mononenasycené | 0,17 g |
–– polynenasycené | 0,92 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 31,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 77 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,00 g |
– cukry | 20,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
2-3 2-3 velké cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
plátek plátek másla 2 cm široký | Máslo kravské | |
1 l 1 l vařící vody | Voda | 1000 ml |
2,5 dl 2,5 dl bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
krutonky z opečených topinek | Krutony | |
2 2 polévkové lžíce nakrájené nati z lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá |