Nutriční hodnoty (Panna cotta s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 606 kJ / 1 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 68,00 g |
– nasycené | 44,64 g |
– nenasycené | 20,68 g |
–– mononenasycené | 18,28 g |
–– polynenasycené | 2,40 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 228 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 107,40 g |
– cukry | 107,40 g |
––– laktóza | 15,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky želatiny | Želatina vepřová | |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
200 ml 200 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 200 ml |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
200 g 200 g jahod | Jahody čerstvé | 200 g |
1 sáček 1 sáček dortového želé | Želatina cukrářská |