Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Panna cotta s jahodami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 606 kJ /
1 101 kcal
Bílkoviny12,80 g
– z toho živočišné bílkoviny11,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,40 g
Tuky68,00 g
– nasycené44,64 g
– nenasycené20,68 g
–– mononenasycené18,28 g
–– polynenasycené2,40 g
––– omega 30,72 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 228 mg
Sodík 160 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy107,40 g
– cukry107,40 g
––– laktóza15,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky želatiny Želatina vepřová
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
200 ml 200 ml plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 200 ml
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
200 g 200 g jahod Jahody čerstvé 200 g
1 sáček 1 sáček dortového želé Želatina cukrářská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.