Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drůbeží játra na řapíkatém celeru a jiné barevné zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 611 kJ /
1 102 kcal
Bílkoviny138,18 g
– z toho živočišné bílkoviny134,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,78 g
Tuky40,74 g
– nasycené12,03 g
– nenasycené18,20 g
–– mononenasycené13,17 g
–– polynenasycené5,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina19,15 g
Cholesterol 3,98 g
Sodík 677 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy38,25 g
– cukry9,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g drůbežích jater Játra kuřecí 800 g
1/2 svazku 1/2 svazku řapíkatého celeru Celer řapíkatý 250 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
1 plechovka 1 plechovka loupaných velkých rajčat Rajče červené čerstvé
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 -3 stroužky 2 -3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
kuřecí vývar na podlévaní Vývar kuřecí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.