Nutriční hodnoty (Drůbeží játra na řapíkatém celeru a jiné barevné zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 611 kJ / 1 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 134,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,78 g |
Tuky | 40,74 g |
– nasycené | 12,03 g |
– nenasycené | 18,20 g |
–– mononenasycené | 13,17 g |
–– polynenasycené | 5,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 19,15 g |
Cholesterol | 3,98 g |
Sodík | 677 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 38,25 g |
– cukry | 9,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 800 g |
1/2 svazku 1/2 svazku řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 250 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 plechovka 1 plechovka loupaných velkých rajčat | Rajče červené čerstvé | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 -3 stroužky 2 -3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
kuřecí vývar na podlévaní | Vývar kuřecí |