Nutriční hodnoty (Libuščin jablečný dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 10 847 kJ / 2 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,08 g |
Tuky | 13,79 g |
– nasycené | 4,35 g |
– nenasycené | 8,54 g |
–– mononenasycené | 2,07 g |
–– polynenasycené | 6,47 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 33,09 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 64 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 566,90 g |
– cukry | 391,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
7-8 7-8 jablek | Jablko čerstvé | 1125 g |
3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
2 balíčky 2 balíčky pudinku (80g i více) | Puding v prášku | 96 g |
2 balíčky 2 balíčky dětských piškotů | Piškoty | 240 g |