Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Libuščin jablečný dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie10 847 kJ /
2 593 kcal
Bílkoviny33,68 g
– z toho živočišné bílkoviny9,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,08 g
Tuky13,79 g
– nasycené4,35 g
– nenasycené8,54 g
–– mononenasycené2,07 g
–– polynenasycené6,47 g
––– omega 30,40 g
Vláknina33,09 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 64 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy566,90 g
– cukry391,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
7-8 7-8 jablek Jablko čerstvé 1125 g
3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml
2 balíčky 2 balíčky pudinku (80g i více) Puding v prášku 96 g
2 balíčky 2 balíčky dětských piškotů Piškoty 240 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.