Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí ragú s cizrnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 593 kJ /
2 293 kcal
Bílkoviny177,71 g
– z toho živočišné bílkoviny89,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny88,51 g
Tuky64,06 g
– nasycené8,11 g
– nenasycené52,15 g
–– mononenasycené30,70 g
–– polynenasycené21,45 g
––– omega 33,39 g
Vláknina151,77 g
Cholesterol 188 mg
Sodík 479 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy162,05 g
– cukry40,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hovězího masa Hovězí kýta 400 g
400 g 400 g cizrny v uvařeném stavu Cizrna 400 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 PL 2-3 PL rajčatový protlak Protlak rajčatový 37.5 g
2 2 rajčata (oloupaná) Rajče červené čerstvé 120 g
2 2 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 300 g
sůl Sůl mořská
1 KL 1 KL mletá červená paprika Paprika červená sušená 1 g
1 KL 1 KL feferonkový krém nebo něco pálivé (chilli, feferonka apod.) Pasta papriková 5 g
1/2 KL 1/2 KL pepře Pepř černý 2.5 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
libeček Libeček čerstvý
100 ml 100 ml vína Víno bílé suché 100 ml
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
pokrájená pažitka Pažitka čerstvá
medvědí česnek Česnek medvědí čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.