Nutriční hodnoty (Polévka fazolovo-kapustová)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 725 kJ / 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,16 g |
Tuky | 0,48 g |
– nasycené | 0,13 g |
– nenasycené | 0,18 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,14 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 11,77 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 33,90 g |
– cukry | 7,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 hrsti 3 hrsti bílých malých fazolí | Fazole bílé | |
1/2 1/2 kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
zeleninová kostka kostka | ||
sůl | Sůl mořská | |
pažitka / petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
instantní jíška | Jíška světlá instantní |