Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka fazolovo-kapustová)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie725 kJ /
173 kcal
Bílkoviny5,16 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,16 g
Tuky0,48 g
– nasycené0,13 g
– nenasycené0,18 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,14 g
––– omega 30,01 g
Vláknina11,77 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy33,90 g
– cukry7,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 hrsti 3 hrsti bílých malých fazolí Fazole bílé
1/2 1/2 kapusty Kapusta hlávková čerstvá
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 malý rajčatový protlak Protlak rajčatový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
zeleninová kostka kostka
sůl Sůl mořská
pažitka / petržel Petržel kořenová čerstvá
instantní jíška Jíška světlá instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.