Nutriční hodnoty (Dort z mandlového piškotu a jo-vo krému)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 569 kJ / 2 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,61 g |
Tuky | 159,07 g |
– nasycené | 133,10 g |
– nenasycené | 23,08 g |
–– mononenasycené | 12,41 g |
–– polynenasycené | 10,67 g |
––– omega 3 | 1,07 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 197,80 g |
– cukry | 173,68 g |
––– laktóza | 2,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
37,5 g 37,5 g cukru krupice | Cukr bílý | 37.5 g |
20 g 20 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
5 g 5 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 5 g |
12,5 g 12,5 g oleje | Olej řepkový | 12.5 ml |
7,5 g 7,5 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 7.5 g |
500 ml 500 ml rostlinné šlehačky | Rostlinná šlehačka | 500 ml |
1 1 velký bílý jogurt Hollandia | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
1 1 malý panák ledové vody | Voda | |
ovoce | Jahody čerstvé | |
želatina na zalití ovoce (nemusí být) | Želatina vepřová |