Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Baskický špargľový (chřest) krém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 942 kJ /
703 kcal
Bílkoviny28,76 g
– z toho živočišné bílkoviny20,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky51,75 g
– nasycené28,22 g
– nenasycené18,28 g
–– mononenasycené14,40 g
–– polynenasycené3,88 g
––– omega 30,60 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 534 mg
Sodík 3,42 g
Sůl8,57 g
Sacharidy25,59 g
– cukry22,40 g
––– laktóza11,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g zeleného chřestu Chřest zelený čerstvý 500 g
750 ml 750 ml hovězího vývaru Vývar hovězí 750 ml
12 lžic 12 lžic smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 300 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
sušená šunka Pršut
tvrdý sýr Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.