Nutriční hodnoty (Baskický špargľový (chřest) krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 942 kJ / 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 51,75 g |
– nasycené | 28,22 g |
– nenasycené | 18,28 g |
–– mononenasycené | 14,40 g |
–– polynenasycené | 3,88 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 534 mg |
Sodík | 3,42 g |
Sůl | 8,57 g |
Sacharidy | 25,59 g |
– cukry | 22,40 g |
––– laktóza | 11,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | 500 g |
750 ml 750 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 750 ml |
12 lžic 12 lžic smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 300 ml |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sušená šunka | Pršut | |
tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |