Nutriční hodnoty (Šafránová treska na víně s krevetkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 293 kJ / 787 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 82,24 g |
– nasycené | 53,00 g |
– nenasycené | 28,12 g |
–– mononenasycené | 26,00 g |
–– polynenasycené | 2,12 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,80 g |
– cukry | 0,80 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
900 900 g filetů tresky (nejlépe chlazené) | Treska filet | |
1 1 velká špetka šafránu | Šafrán sušený | |
2 hrsti 2 hrsti koktejlových krevet | Krevety loupané | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
2 sklenice 2 sklenice bílého vína | Víno bílé suché | |
hrubá mořská sůl | Sůl mořská |