Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šafránová treska na víně s krevetkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 293 kJ /
787 kcal
Bílkoviny3,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,40 g
Tuky82,24 g
– nasycené53,00 g
– nenasycené28,12 g
–– mononenasycené26,00 g
–– polynenasycené2,12 g
––– omega 30,30 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,80 g
– cukry0,80 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
900 900 g filetů tresky (nejlépe chlazené) Treska filet
1 1 velká špetka šafránu Šafrán sušený
2 hrsti 2 hrsti koktejlových krevet Krevety loupané
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 svazek 1 svazek jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 120 g
čerstvá petrželka Petržel nať čerstvá
2 sklenice 2 sklenice bílého vína Víno bílé suché
hrubá mořská sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.