Nutriční hodnoty (Vepřová krkovice na žampiónech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 204 kJ / 49 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 1,17 g |
– nasycené | 0,69 g |
– nenasycené | 0,42 g |
–– mononenasycené | 0,12 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,22 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 174 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 6,98 g |
– cukry | 4,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové krkovice | Vepřová krkovice | |
1 konzerva 1 konzerva sterilizovaných žampiónů (celé) | Žampion zavařený | |
1 malá konzerva 1 malá konzerva sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 kostky 1/2 kostky bujónu nebo vývaru | Bujón hovězí | 5 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
instantní jíška na zahuštění | Jíška světlá instantní |