Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr pro dietáře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie394 kJ /
94 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky10,45 g
– nasycené1,43 g
– nenasycené9,02 g
–– mononenasycené7,81 g
–– polynenasycené1,21 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,02 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
porce porce kapra Kapr
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
sůl Sůl mořská
špetka špetka římského kmínu Římský kmín mletý
2 2 střední černé ředkve Ředkev bílá čerstvá
hrst hrst cherry rajčátek Rajčata cherry
hrst hrst zelené jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.