Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechovo - rebarborové copánky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 554 kJ /
4 673 kcal
Bílkoviny93,98 g
– z toho živočišné bílkoviny13,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny80,20 g
Tuky235,99 g
– nasycené31,61 g
– nenasycené175,00 g
–– mononenasycené46,30 g
–– polynenasycené128,70 g
––– omega 319,79 g
Vláknina34,44 g
Cholesterol 268 mg
Sodík 700 mg
Sůl1,66 g
Sacharidy505,37 g
– cukry222,81 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
100 g 100 g Hery (rozpustit a nechat zchladnout) Margarín 100 g
5 lžic 5 lžic cukru krystal Cukr bílý 75 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
18 g 18 g kvasnic Droždí pekařské lisované 18 g
250 g 250 g rebarbory Rebarbora čerstvá 250 g
250 g 250 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 250 g
5 lžic 5 lžic cukru Cukr bílý 125 g
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.