Nutriční hodnoty ("Žába v díře")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 386 kJ / 1 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 105,23 g |
– nasycené | 42,63 g |
– nenasycené | 55,31 g |
–– mononenasycené | 43,83 g |
–– polynenasycené | 11,48 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 589 mg |
Sodík | 1,56 g |
Sůl | 3,71 g |
Sacharidy | 9,25 g |
– cukry | 6,45 g |
––– laktóza | 2,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého masa (jaké máte) | Vepřový ořez | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
lžíce lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | |
lžíce lžíce pálivého kečupu | Kečup ostrý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
worchestr | Worcestrová omáčka | |
6 6 větších žampionů | Žampion čerstvý | |
150 g 150 g uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | 150 g |
grilovací koření | Grilovací koření | |
1 1 tavený sýr | Sýr tavený | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
bazalka | Bazalka čerstvá |