Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandarinkový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 011 kJ /
3 110 kcal
Bílkoviny72,34 g
– z toho živočišné bílkoviny52,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,48 g
Tuky100,41 g
– nasycené51,76 g
– nenasycené36,51 g
–– mononenasycené29,56 g
–– polynenasycené6,95 g
––– omega 30,83 g
Vláknina12,17 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 632 mg
Sůl1,61 g
Sacharidy473,13 g
– cukry378,33 g
––– laktóza17,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
120 g 120 g krupicového cukru Cukr bílý 120 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
3 lžíce 3 lžíce horké vody Voda 54 ml
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
20 g 20 g kakaa Kakao prášek 20 g
1 lžička 1 lžička kypřícího prášku Kypřící prášek 5 g
tuk Margarín
hrubá mouka na formu Mouka pšeničná hrubá
Náplň: 250 g 250 g kompotovaných mandarinek Mandarinka čerstvá 250 g
200 ml 200 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
250 g 250 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 250 ml
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
citronová šťáva z jednoho citronu Šťáva z citrónu
4 plátky 4 plátky želatiny Želatina vepřová
50 ml 50 ml vody Voda 50 ml
Dohotovení:100 g kompotovaných mandarinek Mandarinka čerstvá
1 sáček sáček žlutého dortového želé Želatina cukrářská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.