Nutriční hodnoty (Vdolečky s povidly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 270 kJ / 3 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,50 g |
Tuky | 102,17 g |
– nasycené | 51,79 g |
– nenasycené | 41,75 g |
–– mononenasycené | 32,19 g |
–– polynenasycené | 9,56 g |
––– omega 3 | 0,98 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 733 mg |
Sodík | 411 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 427,55 g |
– cukry | 70,55 g |
––– laktóza | 18,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
40 g 40 g moučkového cukru | Cukr bílý | 40 g |
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
4 lžíce 4 lžíce rumu | Rum | 68 ml |
30 g 30 g tuku | Margarín | 30 g |
olej (na smažení) | Olej řepkový | |
švestková povidla | Povidla | |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |