Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vdolečky s povidly)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 270 kJ /
3 172 kcal
Bílkoviny85,16 g
– z toho živočišné bílkoviny30,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,50 g
Tuky102,17 g
– nasycené51,79 g
– nenasycené41,75 g
–– mononenasycené32,19 g
–– polynenasycené9,56 g
––– omega 30,98 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 733 mg
Sodík 411 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy427,55 g
– cukry70,55 g
––– laktóza18,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 g 30 g droždí Droždí pekařské lisované 30 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
40 g 40 g moučkového cukru Cukr bílý 40 g
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
4 lžíce 4 lžíce rumu Rum 68 ml
30 g 30 g tuku Margarín 30 g
olej (na smažení) Olej řepkový
švestková povidla Povidla
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.