Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s pampeliškovými lístky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie528 kJ /
126 kcal
Bílkoviny9,34 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,66 g
Tuky7,56 g
– nasycené1,82 g
– nenasycené3,50 g
–– mononenasycené2,80 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,03 g
Vláknina2,42 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 110 mg
Sůl0,24 g
Sacharidy4,00 g
– cukry2,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
1 lístků 1 lístků 1 hrst mladých lístků pampelišek
1 1 vejce vařené natvrdo (nemusí být) Vejce slepičí 70 g
jablečný ocet s klikvou (viz foto) Ocet jablečný
cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.