Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s pampeliškovými lístky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 528 kJ / 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,66 g |
Tuky | 7,56 g |
– nasycené | 1,82 g |
– nenasycené | 3,50 g |
–– mononenasycené | 2,80 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,42 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 4,00 g |
– cukry | 2,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
1 lístků 1 lístků 1 hrst mladých lístků pampelišek | ||
1 1 vejce vařené natvrdo (nemusí být) | Vejce slepičí | 70 g |
jablečný ocet s klikvou (viz foto) | Ocet jablečný | |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |