Nutriční hodnoty (Závitky se šalvějí a jarní cibulkou a čerstvé pappardele)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 871 kJ / 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,73 g |
– nasycené | 0,47 g |
– nenasycené | 0,27 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 57,00 g |
– cukry | 56,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové řízky | Vepřová kýta | |
12 lístků 12 lístků šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
pršut (nebo sušená šunka) | Pršut | |
3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
100 ml 100 ml suchého cherry (nebo bílého vína) | Likér | 100 ml |
100 ml 100 ml vývaru | Vývar masový | 100 ml |
čerstvé pappardelle | Těstoviny pšeničné | |
máslo | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |