Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Závitky se šalvějí a jarní cibulkou a čerstvé pappardele)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 871 kJ /
447 kcal
Bílkoviny0,67 g
– z toho živočišné bílkoviny0,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,73 g
– nasycené0,47 g
– nenasycené0,27 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy57,00 g
– cukry56,67 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové řízky Vepřová kýta
12 lístků 12 lístků šalvěje Šalvěj čerstvá
pršut (nebo sušená šunka) Pršut
3 3 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
100 ml 100 ml suchého cherry (nebo bílého vína) Likér 100 ml
100 ml 100 ml vývaru Vývar masový 100 ml
čerstvé pappardelle Těstoviny pšeničné
máslo Máslo kravské
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.