Nutriční hodnoty (Salát ze zelených fazolek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 170 kJ / 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,08 g |
Tuky | 35,74 g |
– nasycené | 2,78 g |
– nenasycené | 31,50 g |
–– mononenasycené | 21,83 g |
–– polynenasycené | 9,68 g |
––– omega 3 | 2,71 g |
Vláknina | 26,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,70 g |
– cukry | 22,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g uvařených zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 balíčky 2 balíčky lahůdkového tofu | Tofu natural | |
2-3 2-3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 1 citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |