Nutriční hodnoty (Pasecká "pizza")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 840 kJ / 918 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,86 g |
Tuky | 35,28 g |
– nasycené | 10,05 g |
– nenasycené | 15,73 g |
–– mononenasycené | 12,35 g |
–– polynenasycené | 3,38 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 8,76 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 513 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 92,79 g |
– cukry | 24,21 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
8 PL 8 PL (polévkových lžic) polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 88 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 buřty (točený salám, šunka, uzené maso) | Párek vepřový | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
troška koření na pizzu | Provensálské koření |