Nutriční hodnoty (Jahůdkový dortík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 599 kJ / 2 055 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g |
Tuky | 91,35 g |
– nasycené | 49,19 g |
– nenasycené | 31,83 g |
–– mononenasycené | 25,93 g |
–– polynenasycené | 5,90 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 593 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 237,77 g |
– cukry | 167,67 g |
––– laktóza | 29,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
80 g 80 g cukru krupice | Cukr bílý | 80 g |
1/2 1/2 vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
konzerva konzerva jahod | Jahody čerstvé | |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
500 g 500 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 500 ml |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
6 plátků 6 plátků želatiny | Želatina vepřová | |
marmeláda | Marmeláda jahodová | |
jahody na ozdobu | Jahody čerstvé |