Nutriční hodnoty (Bělehradský vepřový řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 807 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,01 g |
Tuky | 1,05 g |
– nasycené | 0,97 g |
– nenasycené | 1,16 g |
–– mononenasycené | 0,97 g |
–– polynenasycené | 0,19 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 18,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 82,35 g |
– cukry | 24,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové řízky - kýta, krček | Vepřová kýta | |
300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
3 ks 3 ks zelených paprik | Paprika zelená čerstvá | 450 g |
3 ks 3 ks rajčat | Rajče červené čerstvé | 240 g |
česnek podle chuti | Česnek čerstvý | |
hladká mouka na obalení masa | Mouka pšeničná hladká | |
mleté chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |