Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podmáslová s jahodami a křupavou drobenkou... buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie26 014 kJ /
6 218 kcal
Bílkoviny105,88 g
– z toho živočišné bílkoviny19,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny86,00 g
Tuky175,06 g
– nasycené65,42 g
– nenasycené104,70 g
–– mononenasycené69,40 g
–– polynenasycené35,30 g
––– omega 32,53 g
Vláknina39,50 g
Cholesterol 534 mg
Sodík 397 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy1 034,90 g
– cukry538,30 g
––– laktóza14,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
200 g 200 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 200 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
180 g 180 g cukru krupice Cukr bílý 180 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
250 ml 250 ml podmáslí Podmáslí 250 g
25 ml 25 ml oleje Olej řepkový 25 ml
500 g 500 g jahod Jahody čerstvé 500 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1 lžíce 1 lžíce škrobu (solamyl) Bramborový škrob 15 g
250 g 250 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 250 g
250 g 250 g cukru krystal Cukr bílý 250 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
100 g 100 g mandlových lupínků (nebo hoblinek) Mandle loupané 100 g
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá
tuk na vymazání plech Margarín
moučkový cukr (na posypání) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.