Nutriční hodnoty (Podmáslová s jahodami a křupavou drobenkou... buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 26 014 kJ / 6 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 86,00 g |
Tuky | 175,06 g |
– nasycené | 65,42 g |
– nenasycené | 104,70 g |
–– mononenasycené | 69,40 g |
–– polynenasycené | 35,30 g |
––– omega 3 | 2,53 g |
Vláknina | 39,50 g |
Cholesterol | 534 mg |
Sodík | 397 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 1 034,90 g |
– cukry | 538,30 g |
––– laktóza | 14,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
180 g 180 g cukru krupice | Cukr bílý | 180 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
250 ml 250 ml podmáslí | Podmáslí | 250 g |
25 ml 25 ml oleje | Olej řepkový | 25 ml |
500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce škrobu (solamyl) | Bramborový škrob | 15 g |
250 g 250 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
250 g 250 g cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
100 g 100 g mandlových lupínků (nebo hoblinek) | Mandle loupané | 100 g |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
tuk na vymazání plech | Margarín | |
moučkový cukr (na posypání) | Cukr bílý |