Nutriční hodnoty (Jahodový kopec pro Lucinku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 248 kJ / 4 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,80 g |
Tuky | 111,35 g |
– nasycené | 56,14 g |
– nenasycené | 52,84 g |
–– mononenasycené | 28,12 g |
–– polynenasycené | 24,73 g |
––– omega 3 | 1,09 g |
Vláknina | 20,15 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 9,67 g |
Sůl | 24,20 g |
Sacharidy | 762,50 g |
– cukry | 441,00 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 pomazánkové másla | Pomazánka mléčná | |
2 2 šlehačky | Šlehačka 35% | |
5 5 polévkových lžic cukru moučka | Cukr bílý | |
2 balení 2 balení cukrářských piškotů | Piškoty cukrářské | 1000 g |
ovocný nektar | ||
250 g 250 g jahod | Jahody čerstvé | 250 g |
150 g 150 g hroznů | Hroznové víno čerstvé | 150 g |
200 ml 200 ml šlehačky Hollé | Šlehačka 35% | 200 ml |
červené potravinářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
Máta na ozdobu | Máta peprná list čerstvá |