Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chutný salát s vejci, kapary a sladkokyselou zeleninkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 173 kJ /
1 475 kcal
Bílkoviny41,09 g
– z toho živočišné bílkoviny39,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,15 g
Tuky141,40 g
– nasycené74,75 g
– nenasycené55,02 g
–– mononenasycené48,12 g
–– polynenasycené6,90 g
––– omega 30,80 g
Vláknina0,95 g
Cholesterol 1,48 g
Sodík 880 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy9,15 g
– cukry1,05 g
––– laktóza1,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 vajec uvařených natvrdo Vejce slepičí 315 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1 PL 1 PL jakékoliv hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 ČL 1 ČL sardelové pasty Sardelová pasta
pokrájená petrželka Petržel nať čerstvá
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
3 PL 3 PL okapané nakládané zeleniny do bramborového salátu
1 1 měkký jogurtový tvaroh Tvaroh polotučný
2 KL 2 KL okapaných kaparů Kapary 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.