Nutriční hodnoty (Chutný salát s vejci, kapary a sladkokyselou zeleninkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 173 kJ / 1 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,15 g |
Tuky | 141,40 g |
– nasycené | 74,75 g |
– nenasycené | 55,02 g |
–– mononenasycené | 48,12 g |
–– polynenasycené | 6,90 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 0,95 g |
Cholesterol | 1,48 g |
Sodík | 880 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 9,15 g |
– cukry | 1,05 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 vajec uvařených natvrdo | Vejce slepičí | 315 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
1 PL 1 PL jakékoliv hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 ČL 1 ČL sardelové pasty | Sardelová pasta | |
pokrájená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
3 PL 3 PL okapané nakládané zeleniny do bramborového salátu | ||
1 1 měkký jogurtový tvaroh | Tvaroh polotučný | |
2 KL 2 KL okapaných kaparů | Kapary | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |