Nutriční hodnoty (Perníková bábovka s jahodovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 321 kJ / 4 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,74 g |
Tuky | 139,99 g |
– nasycené | 15,37 g |
– nenasycené | 117,61 g |
–– mononenasycené | 82,24 g |
–– polynenasycené | 35,37 g |
––– omega 3 | 10,28 g |
Vláknina | 22,10 g |
Cholesterol | 19 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 643,61 g |
– cukry | 275,81 g |
––– laktóza | 15,31 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky (250ml) polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 1 prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1,25 hrnku 1,25 hrnku vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 312.5 ml |