Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníková bábovka s jahodovým přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 321 kJ /
4 140 kcal
Bílkoviny65,37 g
– z toho živočišné bílkoviny10,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,74 g
Tuky139,99 g
– nasycené15,37 g
– nenasycené117,61 g
–– mononenasycené82,24 g
–– polynenasycené35,37 g
––– omega 310,28 g
Vláknina22,10 g
Cholesterol 19 mg
Sodík 150 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy643,61 g
– cukry275,81 g
––– laktóza15,31 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky (250ml) polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1 1 prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1,25 hrnku 1,25 hrnku vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 312.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.