Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký koláč s karamelovým pudingem, ovocem a tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie26 003 kJ /
6 215 kcal
Bílkoviny128,68 g
– z toho živočišné bílkoviny39,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny89,13 g
Tuky92,75 g
– nasycené16,96 g
– nenasycené66,15 g
–– mononenasycené54,95 g
–– polynenasycené11,20 g
––– omega 30,25 g
Vláknina42,70 g
Cholesterol 679 mg
Sodík 603 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy1 195,08 g
– cukry629,48 g
––– laktóza25,73 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 750 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 tvarohy Tvaroh polotučný
2-3 2-3 vejce Vejce slepičí 175 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
250 -300 ml 250 -300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 275 ml
3 3 hrušky + 1-2 jablka (nebo jiné ovoce) Hruška čerstvá 390 g
100 g 100 g mletých oříšků Lískový ořech 100 g
kokos + 2 PL 2 PL rumové esence nebo rumu Aroma rumové
1 1 karamelový pudink DR. OETKER Puding v prášku
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 PL 2 PL cukru Cukr bílý 50 g
+ máslo na vymazání plechu Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.