Nutriční hodnoty (Bramborovo-rybí karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 60 293 kJ / 14 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 451,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 351,56 g |
Tuky | 41,44 g |
– nasycené | 7,21 g |
– nenasycené | 11,05 g |
–– mononenasycené | 8,22 g |
–– polynenasycené | 2,83 g |
––– omega 3 | 2,37 g |
Vláknina | 389,34 g |
Cholesterol | 776 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 2 863,58 g |
– cukry | 192,22 g |
––– laktóza | 14,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 350 g brambor nakrájených na kostičky | Brambor zimní | 17500 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
400 g 400 g tresky nebo mořské štiky | Treska filet | 400 g |
1 lžička 1 lžička hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 5 g |
2 2 vrchovaté lžíce tatarské omáčky nebo majonézy | Tatarská omáčka | |
2 2 jarní cibulky i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
hrst hrst hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
citronová kůra z 1 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
čerstvá strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
slunečnicový olej | Olej slunečnicový |