Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-rybí karbanátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie60 293 kJ /
14 410 kcal
Bílkoviny451,12 g
– z toho živočišné bílkoviny99,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny351,56 g
Tuky41,44 g
– nasycené7,21 g
– nenasycené11,05 g
–– mononenasycené8,22 g
–– polynenasycené2,83 g
––– omega 32,37 g
Vláknina389,34 g
Cholesterol 776 mg
Sodík 1,70 g
Sůl1,51 g
Sacharidy2 863,58 g
– cukry192,22 g
––– laktóza14,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 350 g brambor nakrájených na kostičky Brambor zimní 17500 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
400 g 400 g tresky nebo mořské štiky Treska filet 400 g
1 lžička 1 lžička hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 5 g
2 2 vrchovaté lžíce tatarské omáčky nebo majonézy Tatarská omáčka
2 2 jarní cibulky i s natí Cibulka jarní čerstvá
hrst hrst hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
citronová kůra z 1 citronu Citronová kúra čerstvá
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
čerstvá strouhanka Strouhanka pšeničná
slunečnicový olej Olej slunečnicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.