Nutriční hodnoty (Králík s ředkvičkami a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 736 kJ / 1 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,46 g |
Tuky | 164,64 g |
– nasycené | 106,17 g |
– nenasycené | 56,32 g |
–– mononenasycené | 52,09 g |
–– polynenasycené | 4,24 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 12,75 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 135 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 23,20 g |
– cukry | 16,00 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 přední díly králíka | Králík | |
1 hrst 1 hrst ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
1,5 1,5 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
koření dle chuti | Pepř černý | |
trochu trochu oleje na podlití | Olej řepkový | |
voda na podlévání | Voda | |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |