Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lovecké a bylinkové naložené kuřecí kousky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 019 kJ /
1 200 kcal
Bílkoviny210,71 g
– z toho živočišné bílkoviny206,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,78 g
Tuky25,84 g
– nasycené14,13 g
– nenasycené10,33 g
–– mononenasycené7,21 g
–– polynenasycené3,12 g
––– omega 31,46 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 3,30 g
Sůl8,08 g
Sacharidy28,27 g
– cukry18,01 g
––– laktóza0,72 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
100 g 100 g loveckého salámu (může být i bez něho) Suchý salám 100 g
100 g 100 g sterilované papriky Paprika červená sterilovaná 100 g
200 ml 200 ml nálevu z paprik Nálev z okurek 200 ml
2 2 rajčátka Rajče červené čerstvé 120 g
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
50 g 50 g nivy Niva 50% t. v s. 50 g
škrob na naložení Bramborový škrob
grilovací bylinkové koření Provensálské koření
malinko vody Voda
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.