Nutriční hodnoty (Kuřecí kostky s pažitkovou omáčkou a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 232 kJ / 2 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 278,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 244,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,96 g |
Tuky | 72,98 g |
– nasycené | 42,32 g |
– nenasycené | 26,55 g |
–– mononenasycené | 21,81 g |
–– polynenasycené | 4,74 g |
––– omega 3 | 2,36 g |
Vláknina | 37,62 g |
Cholesterol | 745 mg |
Sodík | 743 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 90,28 g |
– cukry | 41,56 g |
––– laktóza | 15,36 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kuřecích prsou | Kuře prso | 1000 g |
500 g 500 g mraženého hrášku (pokud není čerstvý) | Hrášek zelený mražený | 500 g |
2 2 jarní cibulky i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
2 svazky 2 svazky pažitky | Pažitka čerstvá | 100 g |
400 ml 400 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |