Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mořské ragú)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 335 kJ /
1 036 kcal
Bílkoviny70,39 g
– z toho živočišné bílkoviny46,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,04 g
Tuky30,05 g
– nasycené16,54 g
– nenasycené12,18 g
–– mononenasycené8,77 g
–– polynenasycené3,42 g
––– omega 30,50 g
Vláknina59,44 g
Cholesterol 497 mg
Sodík 1,23 g
Sůl2,70 g
Sacharidy77,90 g
– cukry30,92 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g mořské plody (krevety, mušle, kalamáry, chobotnice ...) Oliheň 250 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
200 ml 200 ml smetany na vaření ( může se použít i zakysaná) Smetana kravská sladká 12% 200 ml
100 g 100 g zeleného hrášku Hrášek zelený 100 g
špetka špetka kurkumy nebo šafránu Kurkuma mletá
1 PL 1 PL sekaného kopru Kopr nať čerstvý 15 g
100 ml 100 ml bílého suchého vína Víno bílé suché 100 ml
150 ml 150 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 150 ml
2 KL 2 KL škrobu Bramborový škrob 10 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.