Nutriční hodnoty (Zajíc na mrkvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 174 kJ / 1 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 96,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 92,50 g |
– nasycené | 43,90 g |
– nenasycené | 46,47 g |
–– mononenasycené | 37,93 g |
–– polynenasycené | 8,54 g |
––– omega 3 | 1,50 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 1,87 g |
Sůl | 4,66 g |
Sacharidy | 3,10 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 400 g 400 g zaječího masa | Zajíc stehno | 400 g |
1 1 středně velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
3 kuličky 3 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
půl půl cibule | Cibule čerstvá | |
koření Divočina | Nové koření mleté | |
koření Čili-šípek | Koření Argentina | |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
1/2 1/2 kyselého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% |