Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zajíc na mrkvi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 174 kJ /
1 237 kcal
Bílkoviny97,20 g
– z toho živočišné bílkoviny96,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,50 g
Tuky92,50 g
– nasycené43,90 g
– nenasycené46,47 g
–– mononenasycené37,93 g
–– polynenasycené8,54 g
––– omega 31,50 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 1,87 g
Sůl4,66 g
Sacharidy3,10 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 400 g 400 g zaječího masa Zajíc stehno 400 g
1 1 středně velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
lžíce lžíce másla Máslo kravské
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
3 kuličky 3 kuličky jalovce Jalovec sušený
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
půl půl cibule Cibule čerstvá
koření Divočina Nové koření mleté
koření Čili-šípek Koření Argentina
sůl Sůl mořská
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1/2 1/2 kyselého mléka Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.