Nutriční hodnoty (Vepřové rolky ve vepřové tukové bláně (bránici, košilce))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 456 kJ / 2 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,30 g |
Tuky | 229,56 g |
– nasycené | 81,44 g |
– nenasycené | 140,36 g |
–– mononenasycené | 81,70 g |
–– polynenasycené | 58,66 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 212 mg |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 4,80 g |
Sacharidy | 21,62 g |
– cukry | 13,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové kýty 400-500 g | Vepřová kýta | |
120 g 120 g anglické slaniny | Anglická slanina | 120 g |
160 g 160 g vepřové bránice | Vepřová blána | 160 g |
200 g 200 g zelných listů | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
česnek dle chuti | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
hrubě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
trochu trochu sádla nebo oleje | Sádlo vepřové |