Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pouťové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 24

Energie23 768 kJ /
5 681 kcal
Bílkoviny104,65 g
– z toho živočišné bílkoviny53,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,75 g
Tuky313,97 g
– nasycené130,92 g
– nenasycené161,91 g
–– mononenasycené122,86 g
–– polynenasycené39,05 g
––– omega 38,86 g
Vláknina23,52 g
Cholesterol 1,80 g
Sodík 781 mg
Sůl2,51 g
Sacharidy597,37 g
– cukry271,85 g
––– laktóza12,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru Cukr bílý 250 g
8 lžic 8 lžic oleje Olej řepkový 88 ml
8 lžic 8 lžic vody Voda 144 ml
1,67 hrnku 1,67 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 417.49998927116394 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 1 čokoládový pudink (uvařený dle návodu a vychlazený, se 30% kakaa od Dr.Oetkera) Puding v prášku
1 1 velká konzerva broskví Broskev zavařená
zavařené brusinky Brusinky zavařené
500 ml 500 ml pařížské šlehačky Šlehačka 35% 500 ml
ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
strouhaná čokoláda na ozdobu Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.