Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 122 kJ /
1 224 kcal
Bílkoviny7,21 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky126,34 g
– nasycené61,61 g
– nenasycené63,11 g
–– mononenasycené54,06 g
–– polynenasycené9,06 g
––– omega 30,15 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,41 g
Sůl6,00 g
Sacharidy12,75 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřová srdíčka Srdce vepřové
150 g 150 g uzené slaniny Špek 150 g
vývar z uzeného masa Vývar masový
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
3-4 3-4 polévkové lžíce zeleninového základu
2 2 polévkové lžíce pikantní maďarské paprikové pasty Pasta papriková
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
jalovec Jalovec sušený
celý pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
citrón Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.