Nutriční hodnoty ("Italské" řízky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 064 kJ / 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,39 g |
Tuky | 65,35 g |
– nasycené | 7,08 g |
– nenasycené | 51,62 g |
–– mononenasycené | 37,10 g |
–– polynenasycené | 14,52 g |
––– omega 3 | 4,16 g |
Vláknina | 4,44 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 15,20 g |
– cukry | 6,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
75 g 75 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 75 g |
50 g 50 g oleje | Olej řepkový | 50 ml |
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
medvědí česnek (nebo bazalka, petrželka) | Česnek medvědí čerstvý |