Nutriční hodnoty (Bramborovo-brynzové placky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 217 kJ / 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,26 g |
Tuky | 39,61 g |
– nasycené | 21,45 g |
– nenasycené | 14,38 g |
–– mononenasycené | 11,97 g |
–– polynenasycené | 2,41 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 9,54 g |
Cholesterol | 323 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 3,13 g |
Sacharidy | 57,68 g |
– cukry | 5,50 g |
––– laktóza | 2,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 300 g 300 g uvařených nastrouhaných brambor | Brambor zimní | 300 g |
125 g 125 g brynzy | Brynza | 125 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 1/2 kávové lžičky uzené mleté papriky sladké | Paprika červená sušená | |
3 3 sušená rajčata naložená v oleji (nasekaná nadrobno) | Rajčata červená sušená v oleji | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
polohrubá mouka (mouku jsem nevážila dala jsem od oka) | Mouka pšeničná polohrubá | |
olej na smažení | Olej řepkový |